Óriási balhé van Mészáros Lőrinc családjában!

Ez az ország legdrágább családi balhéja – és persze ezt is mi szívjuk meg!

Áll a bál Mészáros Lőrinc családjában! A Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó fővállalkozó R-Kord nevű cég indoklás nélkül, a teljesítés utolsó fázisában tette ki a Mészáros vejéhez, Homlok Zsolthoz köthető Vasútvill Kft.-t két vasúti beruházásból – értesült a Szabad Európa. A lap úgy tudja, minőségi kifogás nem merült fel a társasággal szemben, a háttérben inkább az áll, hogy

Mészáros Lőrinc bosszúból kitette a vejét a két beruházásból, mert a férfi elválik a legkisebb lányától!

A családi háborúság miatt zajló üzleti megtorlás azért kínos, mert a két vasúti fejlesztés, a Püspökladány-Biharkeresztes vasútvonal villamosítása, valamint a váci vasútállomás villamos felújítása már így is csúszásban van. Mindkét beruházás uniós forrásból zajlik, és

ha a mostani balhé miatt a fejlesztések idén év végéig nem készülnek el, akkor az EU-s támogatás elúszik és mindent a magyar embereknek kell fizetniük!

A Szabad Európa forrásai szerint mindkét esetben kérdéses, hogy végül sikerül-e tartani a határidőt, bár a kivitelezés a Püspökladány–Biharkeresztes vasútvonal esetében már kilencven százalék körül jár, Vácott pedig hetven-nyolcvan százalékos.

A Szabad Európa úgy értesült, hogy Mészáros Lőrinc és veje, Homlok Zsolt viszonya azért mérgesedett el, mert Homlok házassága felbomlóban van Mészáros legkisebbik lányával, Homlok-Mészáros Ágnessel. Erre utal, hogy Homlok-Mészáros Ágnes január végétől már nem a Vasútvill felügyelőbizottsági tagja.

Az ügyre rálátó informátorok szerint „gyorsan fordultak rosszra a dolgok” és „ez már a teljes elválás.”

Az mindenesetre eléggé vérforraló, hogy a NER oligarchái már a családi háborúik árát is a magyar emberekkel fizettetik meg.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!