Ilyenre még nem volt példa – Nyíltan fenyegetőzik a fideszes polgármester!

Forrás: YouTube.com / PKTV

Korábbi cikkünkben megírtuk, hogy Pétervására fideszes polgármestere saját magát buktathatta le, mikor Hadházy Ákosnak elárulta: betegszabadsága alatt takarítja ki az általa EU-s pénzből építtetett “falusi szálláshelyet”. Ez azonban így táppénzcsalás gyanúját vetette fel!

Az ellenzéki politikus által közzétett felvétel után Eged István ahelyett, hogy meghúzta volna magát, nyíltan megfenyegette Hadházyt, aki ezt szintén a közösségi oldalán publikálta:

“Biztos legyél benne, hogy találkozunk még. A család az mindenhol tabu, csak nálad nem. Könyörögni fogsz.”

– írta fenyegető üzenetében a fideszes városvezető.

Hadházy bejegyzésében kiemeli, hogy először kételkedett benne, hogy Eged küldte az üzenetet, majd kis utánajárással kiderült, hogy valóban Pétervására fideszes polgármestere volt a feladó.

Az ellenzéki politikus leírta, hogy sok politikusról mondott már számukra kellemetlen dolgokat, azonban Eged István az első, aki nyíltan megfenyegette őt, illetve Hadházy nem tudja, milyen bántó dolgot mondhatott a fideszes városvezető családjáról, ugyanis csak felsorolta azokat a támogatásokat, melyet az Eged család nyert el:

  • Eged István 65 millió forintot kapott a jakuzzis “falusi szálláshely” felépítésére,
  • a Magyar Falu program támogatásából vásárolta meg a saját vadásztársaságának a Ford pick-up terepjárót,
  • a felesége tulajdonában áll a helyi horgásztó és arra a területre építette 50 millióból a horgászegyesület a két emeletes “információs pontot”,
  • a fia vezeti a város hulladékszállító cégét,
  • illetve a rokonai további 50 millió forintot nyertek el “vidékfejlesztési stratégiákra” és az ő tulajdonukban vannak a helyi trafikok is.

Hadházy azt is megírta bejegyzésében, hogy nem fél Eged fenyegetőzésétől, sőt, tovább fog kutakodni, átnézi a városi projekteket is, hogy vajon azokat is a polgármester családja nyerte-e el.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!