Orbán ennek nem fog örülni – Egy újabb felesleges beruházásról rántották le a leplet!

Forrás: Facebook.com / Hadházy Ákos

Hadházy Ákos hatalmas szálka lehet a hatalom szemében, Ő azonban fáradhatatlanul járja az országot és mutatja be, hogy milyen elképesztő és felesleges beruházásokkal leplezik a lopásokat a hatalom emberei.

Az ellenzéki politikus a közösségi oldalán számolt be arról, hogy a piliscsabai erdő szélén épül a Széchenyi Könyvtár raktára, melyet érthetetlen módon drága rézlemezekkel burkolnak!

Hadházy bejegyzésében felteszi a kérdést, hogy mi szükség lehet egy erdő széli raktárat drága rézburkolattal ellátni, – “Kinek akarnak tetszeni? Az őzeknek vagy a rókáknak?” – ugyanis az épületbe (mivel nem egy nyilvános könyvtár, hanem raktár) csak engedéllyel lehet majd belépni.

Az építkezés így 17,5 milliárd(!) forintjába kerül az adófizetőknek,

melynek kivitelezője természetesen Mészáros Lőrinc fiának cége.

A független országgyűlési képviselő kiemeli, hogy nemcsak a kivitelezést, de a méregdrága épület tervezését is Mészáros Lőrinc fiának cége végezte el, 100 millióval drágábban a tervezettnél, összesen félmilliárd forinttért.

A raktár egyébként most még a Várban van, ahonnan azért kell költöznie, mert útban van Orbánéknak. “Ezért kellett 18 milliárdot elkölteni – hiszen nálunk mindenre van pénz (csak tanárok bérére, rokkant ellátásra, utak és vízhálózat felújítására, kórházak adósságának törlesztésére, stb. nincs)” – teszi hozzá Hasházy a bejegyzésében.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!