Putyinnak 2023 lehet az utolsó éve

A Kreml tagadja a döbbenetes híreket.

Vlagyimir Putyint nyugati kezelésekkel tartják életben, hogy lassítsák a rák terjedését a testében – írta meg a New York Post értesüléseire hivatkozva a Portfolio. Az amerikai lap Valerij Szolovej orosz történész és politikai elemző információira hivatkozva közölte:

Putyinnak 2023 lehet az utolsó éve Oroszország élén.

Szolojev egy ukrán YouTube-csatornának elmondta, biztos benne, hogy Putyin olyan speciális terápiát kap, amely Oroszországban nem elérhető, majd hozzátette: „a kezelés túl sikeres, túl jól kezelték őt.” Ugyanakkor az orosz politikai elemző szerint a nyugati kezelés ellenére

„már látható a vég”, mivel a gyógyszerek csak lassítani tudják Putyinnál a rák terjedését.

Amióta Oroszország februárban háborút indított Ukrajna ellen, folyamatosan felröppennek hírek Putyin egészségi állapotáról.

Több szakértő is úgy véli, hogy Putyin hasnyálmirigyrákkal és Parkinson-kórral is küzd. A biztonsági szolgálatok egyik bennfentese úgy nyilatkozott:

„Megerősíthetem, hogy korai stádiumú Parkinson-kórt diagnosztizáltak nála, de már előrehaladott állapotban van.”

Majd a forrás hozzátette: ezt a tényt minden lehetséges módon tagadni és titkolni fogják.

A Kreml természetesen cáfolja, hogy Putyinnak bármilyen egészségügyi problémája lenne, de ha az állapota mégis drasztikusan romlani kezdene, annak egyelőre beláthatatlan következményei lehetnek a világpolitikában.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!