Németh Szilárd a jelek szerint megbolondult, és már az időt sem érzékeli

Fotó: Tóth Gergő

Voltak már jelei annak, hogy a Fidesz alelnökénél nem lehet minden rendben. Vélemény.

Németh Szilárd minden jel szerint megbolondult. A Fidesz alelnökének mentális állapotára valószínűleg nagy csapást mérhetett az, hogy egy, a valóságban nem is érzékelhető intézkedést (rezsicsökkentés) kell felügyelnie, mert az elképesztő izgalmakat hozó futball világbajnoki döntő után egy teljesen értelmetlen bejegyzést posztolt.

Németh Szilárd ezt írta ki: „Fehér, keresztény, európai értékeket képviselő ország lett a világbajnok. Hajrá, Argentína!”

A bejegyzés tartalma tökéletesen árulkodik arról, hogy szegény Rezsiszilárd teljesen beszűkült tudatállapotban tengetheti az életét. Szavaiból ugyanis kiderült, hogy ő a futball szépségeiből semmit sem érzékel. Számára nem léteznek a cselek, a gólok minősége sem ér el a tudatáig, a taktikai harcot sem észleli.

Rezsiszilárdnak a foci azt jelenti, hogy a fehér bőrszínű, keresztény emberek győzelme a fontos.

A Fidesz alelnöke csak ennyit tud felfogni a futballból, és ezzel – lássuk be – elég sivár világképről tesz tanúbizonyságot.

Hogy az európai értékrendet Argentína esetében miből vezette le, azt már ne is akarjuk megérteni. Higgyék el, mindenkinek jobb így. Amellett viszont már nem tudunk elmenni, hogy a jelek szerint

Németh Szilárd az idő múlását sem képes érzékelni!

A fideszes politikus ugyanis a világbajnoki döntő UTÁN írta ki a Facebook oldalára, hogy „Hajrá, Argentína!” Tetszenek érteni, ugye: amikor vége lett a meccsnek, és kiderült, hogy az argentinok győztek, a mi Szilárdunk elérkezettnek látta az időt arra, hogy elkezdjen nekik szurkolni. Térben és időben orientált ember ilyet nem nagyon szokott csinálni.

A bajnak persze már voltak jelei. Németh Szilárd egy nappal korábban kijelentette: jövőre mindent megtesznek, hogy garantálják a rezsicsökkentést.

Javasoljuk, hogy mindenki vegye elő a rezsiszámláit, majd kezdjék el ízlelgetni ezt: a Fidesz garantálja a rezsicsökkentést. Aztán mindenki döntse el, hogy szerinte Németh Szilárd tisztában van-e még azzal, hogy mit is beszél. Legyen szó fociról, bőrszínről, vagy bármiről. A baj az, hogy ilyen emberek vezetik ezt az országot.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!