Ezért valakinek a fejét veszik – Véletlenül lebuktatták a Fidesz piszkos rendszerét!

Fotó: Rosta Tibor / MTI

Az már az EU előtt is egyre világosabb, hogy Magyarországon a pályáztatások miként működnek, épp ezért tartják vissza a támogatásokat. Hadházy Ákos viszont egy olyan ügyre bukkant, mely ismét rávilágít a rendszer hibáira!

Az ellenzéki politikus a közösségi oldalán számolt be róla, hogy a magyar kormány próbálja elhitetni az unióval, hogy minden pályázati elbírálás tisztességes és független a politikától, azonban egy önkormányzati bejegyzés most minden eddigi törekvésüket dugába döntheti.

Az ügy főszereplője Erdős Norbert, akinek egy bejegyzésben köszöni meg a kaszaperi önkormányzat, hogy az a Magyarországnak még meg sem ítélt EU-s pénzekből “elintézett” egy kis darabot.

Hadházy szerint “ez magának a piszkos rendszernek a lebuktatása,

azaz annak bevallása, hogy Navracsics hiába csúszunk-mászik az EU-s milliárdokért, minden változatlanul maradt a rendszerben.”

Az ellenzéki politikus kiemeli, hogy az EU-s pályázatok elbírálása során egy képviselőnek sincs beleszólása abba, hogy ki kapja meg a támogatást, ugyanis azt egy független, bírálati szempontok alapján működő rendszer választja ki.

“A falu azért mert ilyet posztolni, mert természetesnek veszi a velejéig korrupt rendszert, ahol a helyi országgyűlési képviselő “jóságán” múlik, hogy kap-e a falu pénzt, vagy nem” – írja bejegyzésében Hadházy Ákos, aki szerint a jóság csak azon múlik, hogy egy falu a fideszre szavazott-e a választásokon, vagy nem.

A független országgyűlési képviselő szerint ez a lebuktató bejegyzés is megmutatja, hogy “így fog ez menni továbbra is, ha az EU lesz olyan ostoba, hogy EU Ügyészség nélkül ad nekünk pénzt”.

320458293 1339861136798760 8831194960190137789 n
Forrás: Facebook.com / Hadházy Ákos

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!