Végzetes csapás érheti a Fideszt – Elfordulhatnak tőlük a szavazóik a hazugságuk miatt!

A Fidesz a választás előtt a rezsicsökkentés megtartásával kampányolt, melyről kiderült, hogy hazugság volt! Orbánék hazudtak az olcsó orosz gázról, melynek most a lakosság fizeti meg az árát!

Korábban Szijjártó Péter és Orbán Viktor is azt mondta, hogy a Gazprommal kötött újabb szerződés révén kedvező feltételek mellett jutunk hozzá az orosz gázhoz; ez mára kiderült, hogy nem volt igaz,

Ugyanis ha lenne olcsó orosz gáz, nem kellene brutálisan megemelt rezsiszámlákat fizetni!

De hiába a drágán vásárolt orosz gáz, a magyar kormány képtelen kilépni Putyin árnyéka mögül. Most pedig az történik, “ami annyiszor megesett már a magyar történelemben: nemcsak hogy a történelem rossz oldalára sodorja a kormány az országot, hanem a vesztes oldalra. Nemcsak – bár az is elég lenne – morálisan védhetetlen, hogy képtelenek különbséget tenni agresszor és áldozat között, hanem még gazdaságilag is káros” – írja bejegyzésében Karácsony Gergely, aki szerint a rezsicsökkentést a tavaly nyáron megkötött hosszú távú gázvásárlási szerződés nyírta ki,

ennek tehát semmi köze sem a háborúhoz, sem a gázkereskedelmet egyébként sem érintő szankciókhoz.

Orbánék vállalhatatlan hintapolitikájáért az ország semmit sem kap, minden magyar megfizeti a kormány rossz döntéseit, amiért azok inkább az orosz gáz mellett teszik le a voksukat a megújuló energiaforrás helyett (utóbbit épp a héten nyírták ki egy tollvonással, melyről ide kattintva olvashatnak bővebben).

A kormány rossz döntése – mely a kemény hideg beállta után, a megemelkedő fűtésszámlákon érezhető lesz – nemcsak ellenzéki városokat, településeket és családokat érint, hanem kormánypártit is, ezen pedig semmilyen hazug propaganda nem fog tudni segíteni Orbánéknak, szavazóik végleg elfordulhatnak tőlük!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!