Videóra vették, ahogy lelőnek egy orosz tisztet a sorozás közben (+videó)

Egyre nagyobb bajban van Putyin a kötelező sorozás bevezetésével, hiszen az emberek legtöbbje nem akar menni egy olyan területszerző háborúba, amihez tulajdonképpen semmi köze sincs. Több szakértő szerint lehet, hogy a tartalékosok sorozásával végzetes hibát követett el Putyin.

A külpolitikai elemzők szerint a tartalékosok sorozása ébrsztette rá az orosz lakosságot, hogy bizony ők is bajban vannak, bármikor elvihetik őket harcolni, bármikor meghallhatnak Putyin őrült terve miatt, és ez azért jóval súlyosabb tény, minthogy élelmiszerhiány van az országban. A lakossági elégedetlenséget mutatja a húsz kilométeres Oroszországból menekülő autó sor, a sorozás elleni tüntetések, a sorozóirodák felgyújtása, és most már ott tart az elégedettségi hullám, hogy

sorozás közben agyonlőttek egy orosz tisztet!

Ez olyan mértékű az ellenállás a háború miatt, hogy ez bizony könnyen megingathatja Putyin belpolitikai hatalmát is. Ilyenkor azonban Oroszország történelmén végigtekintve, gyorsan jött egy palotaforradalom, amely eltávolította a vezetőt, a nyakába varrva minden addigi bűnt, majd jött valaki, és folytatódott minden ugyanúgy. Sokan gondolják, hogy egyre inkább ez vár Putyinra is.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!