Fény derült a nagy titokra, melyre a fél ország kíváncsi lehetett!

0111 Mészáros Várkonyi
Forrás: Népszava - Tények/Facebook

A kormánypárti propagandamédia hatalmas szenzációként tálalta Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc közelgő első házassági évfordulóját, és a nagy titkot, hogy vajon milyen meglepetésben részesül majd a volt műsorvezető.

Akit ez valóban érdekelt, annak lehetett pár álmatlan éjszakája, azonban Hadházy Ákos fényt derített a titokra, így mindenki megtudhatja, mivel kedveskedett új feleségének a felcsúti gázszerelő.

A Gázos által használt luxusrepülő Lisszabonba repült szombat reggel és vasárnap este tért vissza – írja a politikus, aki szerint

minden jel arra mutat, hogy a meglepetés egy romantikus hétvége volt Portugáliában.

Várkonyi a meglepetésutazás előtt így nyilatkozott a propagandagépezet bulvárlapjának: “Szerelemben, szeretetben élünk, és mindketten izgatottak vagyunk, mert közeledik a házassági évfordulónk! A férjem meglepetéssel készül; azt kérte, azon a hétvégén ne csináljak programot, tegyem magam szabaddá! Régebben nem nagyon tudott titkot tartani, de mostanra már belejött, és valószínűleg tényleg csak azon a napon fogom megtudni, mivel készül”.

Mészáros azonban kitett magáért, ugyanis az OE-LEM lajstromjelű repülőhöz hasonló luxusgépek repüléséért óránként 3 milliót kérnek el,

tehát a portugáliai kiruccanás minimum 21 milliójába kerülhetett a szerelmes gázszerelőnek.

A jelek szerint tehát a buta Gázost nem nagyon aggasztja a brutális energiaáremelés, vagy még mindig hisz a főnöke propagandagépezetének és abban bízik, hogy a kormány megvédi őt. Mondjuk őt lehet, hogy tényleg… Amúgy ránéztem a részvényei árfolyamára is, még SOHA nem voltak ilyen mélyen. De ez sem a Gázos baja, hanem azoké a kisbefektetőké, akik hittek a “nemzeti nagytőkében” és a Gázos eszében” – írja bejegyzésében Hadházy.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!