Nincs menekvés – Szembesítik Orbánékat az általuk okozott problémákkal!

Az Orbán-kormány annak a válságnak a felelőssége alól próbál kibújni, melyet részben ők okoztak, most hárítanak és másra mutogatnak, azonban a feltett kérdésekre érdemi válaszokat nem képesek adni.

A Fidesz a választási ígéretével ellentétesen jelentősen megemelte a lakossági áram- és gázárat, részben eltörölték üzemanyagár sapkát, mely cégbezárásokhoz és elbocsátásokhoz, növekvő munkanélküliséghez, megélhetési és szociális válsághoz vezetett, a folyamat végét pedig még a szakértők se látják.

A kormánypropagandával ellentétesen azonban nem lehet minden felelősséget az uniós szankciókra hárítani,

ugyanis ezt a válságot részben az Orbán-kormány okozta!

A kormány azonban menekül a felelősségvállalás elől, magukra hagyták a magyar embereket a félelmeikkel, kérdéseikkel, problémáikkal együtt. Helyette a fideszes oligarchák érdekeit képviselik.

A Magyar Szocialista Párt azonban elkötelezte magát arra, hogy szembesíti Orbánékat a lakosság által feltett kérdésekkel, problémákkal, és kicsikarja belőlük a válaszokat.

Ha Ön úgy érzi, hogy szívesen megírná történetét, véleményét, kérdéseket tenne fel az ország vezetőinek, akkor nincs más dolga, mint írni a [email protected] címre, az MSZP pedig célba juttatja levelét – ezt Tóth Bertalan, a párt társelnöke jelentette be a közösségi oldalon közzétett videójában.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!