Titkolták, de kiderült, mire készül Orbán szeptember 10-én!

Nagyon féltik a Fideszben Orbán Viktort a néptől és a sajtótól, mert még azt is hétpecsétes titokként őrzik, hogy mikor tervez szerepléseket a miniszterelnök. Egyvalami azonban mégis kiderült.

Fideszes körökben nagyon titkolták, de mégis kiszivárgott, mire készül Orbán Viktor. A Népszava információja szerint ugyanis szeptember 10-én, szombaton rendezi meg a 21. polgári pikniket Kötcsén, ahol Orbán a terveiről szokott beszélni. Ez egy normális országban csupán egy kishír lehetne, de

a fideszes szervezők szinte hisztérikusan titkolják a kötcsei találkozó időpontját.

Amikor a Népszava rákérdezett, hogy mikor tartják meg a rendezvényt, Kavecsánszki Ádám, a Polgári Magyarországért Alapítvány elnöke nem adott konkrét választ a piknik időpontjáról. A főszervező azt mondta: „mindennek rendelt ideje van. A kötcsei találkozónak is”. A nagy titkolózás ellenére a szeptember 10-i időpont mégis kiszivárgott. Persze adódik a feltevés:

azért titkolóznak, mert féltik Orbánt és nem akarják, hogy tiltakozást lehessen ellene szervezni.

A pikniken egyébként a kormánypárti politikusok mellett a NER ismert szereplői vesznek részt, a fő programpont pedig Orbán Viktor beszéde. A Népszava emlékeztet, hogy ezeken a találkozókon a Fidesz-kormány közeli és középtávú terveiről szoktak beszélni. Például Kötcsén vázolta először Orbán Viktor a centrális politikai erőtér tervét 2009-ben, tíz évvel később pedig ugyanott azt fejtette ki, hogy meg akarják nehezíteni a gyerekek örökbefogadását az azonos nemű párok számára – innen pedig már egyenes út vezetett a homofób törvény elfogadásához.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!