Elborult az agya a fideszes polgármesternek – A lakosok megdöbbentek tettén!

Forrás: Facebook.com / Orbán Viktor

Felújították az etyeki Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános Iskolát, melyen az iskola tanulóinak szülei és helyi lakosok is segédkeztek, és melynek során olyan dolog került a falra, ami kiverte a biztosítékot a község fideszes polgármesterénél.

Zólyomi Tamás azon háborodott fel, hogy a felújítás során az iskola egyik falára egy több színből álló képet festettek fel,

ami az ő megítélése szerint már “szivárványos” propaganda.

A fideszes polgármestert ez annyira feldühítette, hogy utasította az iskola vezetését, hogy az elkészült falakat fessék át egyszínű fehérre!

Zólyomi a 444.hu közlése szerint egy néhány nappal korábbi bejegyzésében azt írta: “egyik nagy feladatunk a jövőben a “szivárványosra” mázolt belső rendezése”.

Értelmetlen akciója miatt a lakosok kérdőre vonták a fideszes polgármestert, aki válaszkommentjében “csillámfaszlámákról, bigott svábok kommunistává válásáról” írt, illetve arról, hogy szerinte “a világ a hamis “szivárványokkal”, az aberrált szexvideókkal, az erőszakos videójátékokkal, a drogokkal, a prideokkal és a nemek közti divat alapú átjárhatósággal az ördög munkája!”

Itt pedig a botrányt okozó színes kép látható, mely a fideszes polgármester szerint már kimeríti a melegpropaganda fogalmát:

7nEWRX8wZE8fLSG5s lg
Fotó: Zólyomi Tamás / Facebook.com

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!