Döbbenetes lépést tett az állami közműcég!

Vajon mit magyaráz ennyire Kubatov a főnöknek?

A rezsicsökkentés már az állami közműcég szerint sem volt tovább tartható a korábbi formájában, így a kormány által meghúzott határ felett a lakosság a többszörös áron jut majd hozzá az áramhoz és a gázhoz.

Az eddigi veszteségei miatt az MVM így is folyamatos költségvetési kisegítésre szorult, azonban ez nem tartotta vissza attól, hogy milliárdokat költsön szponzorációra és kommunikációra, gyakran a NER-nek kedves célok érdekében!

A K-Monitor a közösségi oldalán tett bejegyzése szerint, bár a rezsicsökkentés csökkentése a lakosság kiadásait jelentősen megterheli majd, az MVM nem állt le a pénzszórással, ugyanis mint kiderült, 3,4 millió eurós,

azaz nagyjából 1,3 milliárd Ft-os szponzorációval támogatja a Ferencvárosi Torna Clubnak vagyonkezelésre átadott új sportcsarnok finanszírozását 2022-ben.

A 20 ezer néző befogadására alkalmas MVM Dome-ot december 16-án adták át, a Market Zrt. kivitelezésében készült el, a beruházás 116 milliárd Ft-ba került; a K-Monitor kiemeli továbbá azt is, hogy az MVM honlapján talált szerződésből kiderült, hogy a névadó szponzoráció egy évre szól.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!