Itt a bizonyíték – Orbánék az utolsó pillanatig hazudtak és mindenkit átvertek!

Fotó: Illyés Tibor / MTI

A választás előtt nem telt el úgy nap, hogy ne mondta volna el valamelyik kormánypárti politikus és/vagy propagandista, hogy a baloldal megszüntetné a rezsicsökkentést!

A fideszesek azt hazudták, hogy ők a garancia a rezsicsökkentés fenntartására, emellett pedig az utolsó pillanatig kitartottak. Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő TikTok videója, mely néhány nappal korábban került fel a közösségi oldalra, még szintén a baloldalt vádolta azzal, hogy ők úgy próbálnák megkímélni a lakosságot a magas rezsiáraktól, hogy kevesebb fűtésre ösztönöznek.

A propagandavideó azonban hamar aktualitását vesztette, ugyanis kiderült, hogy az üres államkassza miatt a kormány mindenkinek hazudott, megszorításokat vezetnek be

(persze csak úgy, hogy a megszorítás szót nem mondják ki, mert így könnyebb letolni a választóik torkán).

@alexandra.szentkiralyi Micsoda megoldás..😅 #szentkiralyialexandra #fy #foryou #nekedbe #magyarorszag ♬ youre welcome – 🍪

Hadházy Ákos a szerint Orbánék most a megszorítások bejelentése után mélyen hallgatnak arról, hogy hogyan herdálták el azokat az ezermilliárdos EU-s támogatásokat, amit a lakosságnak lehetett volna adni szigetelésre, napelemekre, hőszivattyú rendszerekre.

Továbbra is azzal próbálják meg elterelni magukról a figyelme, hogy Brüsszeleznek, migránsoznak, ukránoznak,

de ezekkel “sajnos nem lehet se fűteni, se világítani. Még annak sem, aki rájuk szavazott”

írja az ellenzéki politikus.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!