Egyre cinikusabbak Orbán emberei – Pofátlan kijelentéseket tettek a kormány tagjai!

A gazdasági és megélhetési válságban együttérzés helyett, cinikus kijelentésekkel korbácsolják fel a kedélyeket a kormány tagjai, ezekből szedett össze párat az MSZP.

Mára egyértelművé vált, hogy Magyarországon évtizedek óta nem tapasztalható gazdasági és megélhetési válság van, a GKI szerint már most 29,4 százalékos éves élelmiszer-áremelkedés várható, ennek tükrében pedig igazán cinikus, amit a szociálisan teljesen érzéketlen kormány tagjai üzennek a választóknak:

  • Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár szerint a jelenleg olyan rosszul megy a gazdaság, hogy úgysem tudnak máshol elhelyezkedni a pedagógusok, ezért kár követelésekkel előállniuk.
  • Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter a havi 5 milliós fizetésével azt ecseteli, hogy ebben a gazdasági válságban helytelen fizetésemelést adni bárkinek, és büszke rá, hogy a kormány nem is ad sem a közszférában dolgozóknak, sem az állami alkalmazottaknak (kivétel Orbán Viktor, akinek a fizetését a kormánypárti többség több mint a duplájával, 1,5 millióról 3,5 millióra emelte meg).
  • A szocialista párt szerint a kormányzati kommunikációban tapasztalható káoszt csak tetézte a belügyminiszter kijelentése, aki szerint éppen a gazdaság jó állapota miatt hagyják el a pályát a rendőrök.
  • A milliárdos, kaszinóbizniszben érintett honvédelmi miniszter pedig már csak hab a tortán, akinek a felesége kormányszóvivőként örömmel jelenti be, hogy a csirke farhát ára október 1-ig nem változik.

Az MSZP a szociálisan teljesen érzéketlen kormány tagjainak kijelentésére egy idézettel reagáltak, melyet korábban Horn Gyula mondott:

“Igen kisszerű az a politika, amely valós jövőkép híján, kedvező üzenetek híján rágalmakkal, személyes megaláztatásokra tett kísérletekkel igyekszik elégtételt venni saját kudarcaiért.”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!