Fideszes népbutítás – Csúcsra járatja a kormánypárt a Gyurcsányozást!

Fotó: Dursun Aydemir/Anadolu Agency/Getty Images

Elképesztő az a népbutítás, melyet a Fidesz teremtett meg és már több mint egy évtizede sikeresen vethető be.

Történjen bármi negatív az országban, legyen az áremelkedés, pénzromlás, menekülthullám vagy világjárvány, mindet a kormánytól független erők mozgatnak, a több mint 12 éve kétharmaddal hatalmon lévők pedig csak annyit mondanak:

Gyurcsány!

Ehhez nem kellett mást tennie Orbánéknak, mint szinte teljesen leuralnia a médiumokat az országban, folyamatosan fenntartani a Gyurcsány-ellenes hangulatot, ami tökéletes megoldásnak látszik, hogy egy olyan embert és rendszert okoljanak az emberek, mely több mint egy évtizede nincs döntéshozó helyzetben.

Most a napjainkban válik azonban igazán nevetségessé a Fidesz “Gyurcsányozása”, ugyanis közleményt adtak ki mely így szól:

“ha Gyurcsányékon múlna, már se benzin, se árstop, se gáz, se áram, se rezsicsökkentés nem lenne, és már belerángatták volna Magyarországot a háborúba”.

Egészítsük ki azzal, hogyha Gyurcsányékon múlna, már eladósították volna az országot az orosz és kínai hitellel, egy kémszoftverrel civileket hallgattak volna le, rekord mennyiségű halálozást produkáltak volna a covid-járványban, elértéktelenítették volna a magyar fizetőeszközt így 400 forint felett lenne az euróárfolyam, két számjegyű infláció sújtaná az országot, elüldözték volna a CEU-t, tagjaik jachton kurváztak volna vagy korrupciós botrányba keverednének, míg EP-képviselőjük a járványkorlátozást megszegve meleg orgiában bukott volna le droggal a hátizsákjában.

Sajnos jelenleg egy olyan kormánya van Magyarországnak, mely nem mer kiállni az emberek elé és azt mondani, hogy hibáztak.
Nem ismerik be tévedéseiket, pedig bőven lenne miből választaniuk; 12 év kétharmados többséggel való kormányzás után a több mint egy évtizeddel korábbi rendszerre mutogatni, már-már nevetséges, de amíg vannak akik benyelik ezt, addig a kormánypártok ki is fogják használni a számukra kézenfekvő megoldást, hogy ne kelljen vállalniuk tetteikért a felelősséget.

Összegezve a fideszes logikát: most katasztrofális a helyzet, de senki se csüggedjen, mert még ennél is lehetne rosszabb!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!