Orbán még a saját szavazóit is megalázta – Ilyen egy “bérből és fizetésből” élő politikus!

Mint arról több lap is beszámolt, a miniszterelnök élőben a helyszínről izgulta végig a szombat esti BL-döntőt, arról azonban már kevesebbet lehet olvasni, hogy miként jutott Párizsba Orbán Viktor.

Nagyon úgy fest, hogy minden menetrend szerinti párizsi járatra eladhatták az összes repülőjegyet, ezért Orbán Viktor kénytelen volt luxus magángéppel kiutazni a focimeccsre.

Hadházy Ákos számolt be róla a közösségi oldalán, hogy a “honvédségi felderítő” luxusgép és a Mészáros Lőrinc által használt OE-LEM lajstromjelű luxusrepülő útvonala megegyezik azzal az útvonallal, amit a miniszterelnök is megtett a hétvégén.
Orbán pénteken találkozott Marine Le Pennel, a francia szélsőjobboldal politikusával, majd szombat este a BL-döntőn az AFP Nicolas Sarkozy, korábbi francia elnökkel fotózta le.

Az ellenzéki politikus szerint a honvédségi kisgép csütörtök délután érkezett meg a franciaországi Le Bourget repülőtérre, majd a gép rövid idő elteltével visszatért Budapestre, szombaton pedig a Mészáros Lőrinc által gyakran használt luxusrepülő járt Franciaországban és vasárnap dél körül landolt Ferihegyen.

“Jó okunk van feltételezni, hogy ezen jött vissza a fociimádó operettábornokunk, korábban is használta már ezt a repülőt meccsjáratként”

– írja bejegyzésében az ellenzéki országgyűlési képviselő, aki szerint nem fog kiderülni, hogy valóban a honvédség gépével ment-e Orbán a meccsre, ugyanis “Orbán privát légitársasága” már korábban is megtagadta az adatok kiadását.

Hadházy kiemeli azt is, hogy a magánút óránként nagyjából 3 millió forintba kerül, így Orbán párizsi kiruccanása a honvédségnek és Mészárosnak is közel 10-10 millió forintjába került, azonban “sokkal nagyobb szégyene a magyaroknak, hogy Orbán a francia fasiszta barátnővel alibizte le a párizsi kiruccanást, a meccset pedig a többszörösen (vesztegetésért és illegális pártfinanszírozás miatt) elítélt, korábbi francia elnökkel élvezte”.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!