Kiismerték Orbánt az EU-ban – Lesújtó véleményt fogalmaztak meg vele szemben!

Orbán Viktort tökéletesen kiismerték már az Európai Unió vezetői, pontosan tudják, hogy elvtelen és kapzsi, Magyarország vétójogát pedig önös érdekeire használja fel.

Így gondolhatja Katarina Barley, az Európai Parlament alelnöke is, aki a Deutschlandfunknak adott nyilatkozatában Orbán olajembargós vétója kapcsán kijelentette, hogy azt egyedül Ő használja politikai játszmáira, és arra is, hogy ismét többletpénzt irányítson Magyarországra.

Barley azt is elmondta a lapnak, hogy véleménye szerint az EU-nak át kellene írnia a forgatókönyvet, ami egyáltalán nem lesz ideális, de Magyarország nélkül kell majd megvalósítaniuk az orosz olaj embargóját.

A Magyar Hang közlése szerint az EP alelnök a nyilatkozatában kifejtette, hogy

“Orbánt csak sok pénzzel fogják tudni rávenni, hogy beleegyezzen az olajembargóba. És ez a pénz aztán Orbán cimborái között lenne elosztva. Ebbe nem szabad belemennie az EU-nak.”

Barley hozzátette, hogy Orbánnak ezzel a zsarolással az a célja, hogy kompenzálni tudja azokat a pénzeket, melyeket az EU a jogállamisági problémák miatt zárolt. Szerinte Magyarország mellett Csehországot, Szlovákiát és Bulgáriát is érzékenyen érinti az olajembargó, azonban az utóbbi három tagállam az EU-val közösen együttműködve próbál megoldást keresni a problémára.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!