Ez Orbán politikai karrierjének végét jelentheti – Élőben dobták be a megsemmisítő kijelentést!

Az Ukrán Nemzeti Biztonsági Tanács titkára élő adásban tett egy olyan kijelentést, mely ha bebizonyosodik, hogy igaz, akkor az a magyar miniszterelnök pályafutásának végét jelentheti!

Olekszij Danyilov a Youtube-on élőben közvetített adásban tett egy nyilatkozatot, melyben kijelentette, hogy Vlagyimir Putyin a háború kirobbanása előtt tájékoztatta Orbánt arról, hogy Oroszország meg fogja támadni Ukrajnát!

“Magyarország nyíltan deklarálta, hogy együttműködik Oroszországgal. Putyin előre figyelmeztette Magyarországot, hogy megtámad bennünket”

– jelentette ki Danyilov.

A politikus ezt annak kapcsán hozta fel, hogy Magyarország folyamatosan akadályozza az orosz gáz és olaj embargó bevezetését. “Magyarország valamiért azt hitte, megszerezheti a területünk egy részét. De ez sosem történhet meg. Meglátjuk majd, milyen konzekvenciái lesznek ennek Magyarországra nézve a háború után” – tette hozzá a 444.hu közlése szerint Danyilov az élő adásban.

Nem először röppennek fel az európai sajtóban hasonló pletykál, miszerint Putyin felajánlotta Orbánnak Kárpátalját, sőt, még orosz politikusok is céloztak ilyesfajta megállapodásra, azonban fontos beosztásban lévő ukrán politikustól most lehetett erről először hallani!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!