Kiderült: Mészáros Lőrinc volt felesége is veszíthet!

Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

Hiába volt az ország leggazdagabb emberének a felesége, hiába irányított nemrég még két televíziós csatornát, most kiderült: Mészáros Lőrinc felesége is veszíthet.

Tavaly októberben derült ki, hogy Mészáros Lőrinc korábbi felesége, Kelemen Beatrix összejött az egykori televíziós műsorvezetővel, Joshi Bharattal. Nem sokkal később a nő úgy döntött, hogy eladja a Life TV-t, mind az Ozone TV-t működtető Media Vivantis Zrt.-t a kormányközeli Vaszily Miklós érdekeltésében lévő Progress Media Hungary Kft.-nek. Azt nem tudni, hogy ez okozott-e bármilyen anyagi veszteséget Kelemen Beatrix számára, de egy biztos: a magánéletben

Mészáros Lőrinc volt felesége most veszített.

A Story magazin értesülései szerint ugyanis Joshi Bharat nemrég úgy döntött, elköltözik abból a budai luxusvillából, ahol eddig együtt élt Kelemen Beatrix-szel. Joshi korábban harminc évig volt házas, de most elég volt néhány hónap, hogy rájöjjön, hogy

kapcsolata Mészáros Lőrinc volt nejével nem működik.

A televíziós sorselemző a hírek szerint most újra a belvárosban él, mindössze öt perc sétára volt feleségétől, Szabó Csillától. Bár eindult a találgatás, hogy vajon harminc év után újra egymásra találnak-e, de az is elképzelhető, hogy a férfi csak azért talált ott magának új otthont, mert a nagyobbik lánya is arrafelé lakik.

Újfent bebizonyosodott hát, hogy

a pénz nem minden, boldogságot például nem lehet érte kapni.

Bár Joshi Bharat nemrég úgy döntött, hogy nyugdíjban vonul, a történtek után az sem lenne meglepő, ha ismét visszatérne a képernyőre – persze kérdés, hogy lesz-e olyan csatorna, amely alkalmazza.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!