Döbbenetes felvétel került elő – Orbán ennek nem fog örülni!

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő hozta nyilvánosságra a közösségi oldalán azt a videót, melyen a miniszterelnök hatvanpusztai uradalma látható.

A felvétel tanúsága szerint a munkálatok már a legvégső fázisba kerültek, eltűntek a munkagépek terítik a virágföldet és már csak a pázsit hiányzik a “királyi birtokról”.

Az ellenzéki politikus szerint a felvétel még a választások előtt készült, tehát már akkora elkészültek a nagyobb munkálatokkal, azonban sajnos nem jutott el hozzá időben a videó, így csak most tudta azt megosztani.

“Fájó látni, hogy még mindig milyen sokan nem értik, hogy hogyan nyerhet ilyen, a népet megalázó arcátlan vezető egy ilyen luxus birtok leleplezése után” – írja közösségi oldalán Hadházy, majd hozzáteszi, hogy természetesen a választ a propagandagépezetben kell keresni, ami sok millió ember elől zárja el ezeket a képeket vagy tereli el róla zajkeltéssel, hazugságokkal a figyelmet.

Fájó olvasni, amikor egyes, magukat ellenzékinek nevező politikusok “egyenlőtlen médiaviszonyoknak” becézik a választások elcsalásához vezető ocsmány propagandagépezetet és önigazolásnak azt, hogy erről beszélünk – emeli ki bejegyzésében az ellenzéki képviselő, aki szerint ha csak beszélünk ezekről a dolgokról és nem teszünk ellene, akkor az valójában csak “picsogás”.

Fájó belegondolni, hogy Orbán miként röhöghet rajtunk most, és mennyire azt érzi, hogy mindent megtehet velünk.

Szerény vigasz, hogy nagyon sok autokrata, gátlástalan vezető hitte már ezt a világon és azért a legtöbben ráfáztak

– zárja bejegyzését Hadházy, az általa közzétett hatvanpusztai felvételt pedig itt tekintheti meg:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!