Komoly betegséggel küzdhet Putyin – nem sok ideje van már hátra? (+videó)

Egyre több cikk jelenik meg arról, hogy miért is volt logikátlan, és érthetetlen Putyin részéről Ukrajna megtámadása. Azóta csak nőtt a sor a hibás döntésekről, aminek a hátterében akár egy komoly betegség is állhat. legutóbbi televíziós szereplése során ennek jeleit szúrták ki.

A Kreml közlése szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök találkozott a védelmi miniszterével, ahol is hivatalosan bejelentette a miniszter Mariupol “felszabadítását” és az orosz győzelmet a városban. Mindezt persze meg is örökítették a kamerák, hiszen fontos bejelentésről van szó. Ám a mindenki előtt eddig is ismert tények elismétlése helyett Putyin viselkedése keltette fel az érdeklődést a találkozón. Az orosz elnök a találkozó egész ideje alatt

görcsösen az asztal sarkát markolta, a lába pedig folyamatosan rángatózott!

A szakértők azonnal elkezdték vizsgálni, milyen betegség áll Putyin zavart viselkedésének hátterében. Egyesek azt feltételezik, hogy az orosz elnök Parkinson-kórban szenved, amelynek tipikus elsődleges tünete a kéz, ujjak, láb, lábfej remegése. Hitler utolsó felvételein ugyanez látható, ő a remegő kezét a másikkal szorította le, hogy ne elrejtse a betegségét. A Parkinson-kór gyanúját erősíti az is, hogy a betegség tünetei között szerepel a szorongás, depresszió és izoláció, amely szintén jellemző Putyin viselkedésére, gondoljunk csak az óriási asztalokra és elszigeteltségre.

Orosz források szerint azonban más állhat a háttérben. A Proekt nevű független orosz oknyomozó lap információi szerint Putyint legalább 35 alkalommal látogatta meg 2016 és 2020 között Jevgenyij Szelivanov, aki a moszkvai Központi Klinikai Kórház

pajzsmirigyrákra szakosodott sebésze,

de azt is tudni vélik, hogy 59 alkalommal fül-orr-gégész szakorvosnál járt Putyin.  Természetesen a Kreml szerint az elnök makkegészséges, minden betegségével kapcsolatos hírt cáfolnak. Az azonban biztos, hogy legutóbbi megjelenései során Putyin arca puffadtnak tűnik, a végtagremegés pedig teljesen nyilvánvaló. Arra sincs magyarázat, hogy miért kellett teljesen váratlanul megszakítani Putyin legutolsó televíziós szereplésének közvetítését.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!