Képen csapta a valóság a volt államtitkárt – nem ezt a Magyarországot látta eddig

Fotó: Balogh Zoltán / MTI

L. Simon László szép karriert futott be a Fidesznek köszönhetően, jelenleg a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója, mégis a “rákellenes” barackmag gyártó cégéről lett a leghíresebb. Most meg, miután nem a Fidesz padsorait koptatja, rájött, még sem olyan szép ez a világ.

L. Simon László egykori kulturális államtitkárnak azzal kellett a napokban szembesülnie, hogy “Európa legjobb egészségügyéről” szóló kormányzati propagandának annyi köze van a valósághoz, mint az általa gyártott barackmagnak a rák gyógyításhoz. Facebook posztjában azt a kérdést teszi fel, hogy “Elképzelhető manapság, hogy egy háziorvosi rendelésre csak telefonon lehet bejelentkezni?” A kérdés jól mutatja a teljes tájékozatlanságot, hiszen a Fidesz kormány volt az, aki bevezette, sőt kötelezővé tette ezt a rendszert.

L. Simon édesanyja 72 éves szívbeteg, vélhetően tüdőgyulladással fekszik otthon, és Gárdonyban a háziorvosa javasolta, hogy nem menjen be a rendelőbe, mert még megfertőz valaki. Jogos a felháborodás, de

észre kellett volna venni annak a több ezer embernek is a jogos felháborodását,

aki nem volt se parlamenti képviselő, se államtitkár ezelőtt, és hasonló helyzetbe került. Azt már csak halkan merjük megjegyezni, hogy L. Simon örülhet, hogy az édesanyjának jutott egyáltalán valaki, akit fel tudott felhívni, mert a pártjának az elmúlt 12 évben sikerült annyira lezülleszteni az egészségügyet, hogy

minden tizedik praxis betöltetlen,

hogy egy olyan alkalmatlan alakot sikerült megbízni az egészségügy vezetésével, aki szerint a tízparancsolatot egy közel tökéletes népegészségügyi program. Üdvözöljük a főigazgató urat a magyar valóságban!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!