Hadházy Ákos: Sok jel utal arra, hogy az utolsó héten megváltozott a közhangulat

Tegnap terheléses támadás ért több független portált, leállt a Telex és a 444 is. A támadás kapcsán Hadházy Ákos írt posztot a Facebook-oldalán. A képviselő kifejtette: a támadás arra utalhat, hogy a Fidesz nagyon ideges, és egyáltalán nem bízik a közvélemény-kutatások eredményeiben. (Hogy miért megbízhatatlanok a kutatások, arról ITT írtunk bővebben.)

Hadházy szerint a támadásnak két magyarázata lehet. Az egyik szerint a Fidesz megijedt, hogy kiderült, hogy Erdélyben csalnak a levélszavazatokkal, és a támadással próbálták lassítani a súlyos hír terjedését. A másik szerint “ez egy főpróba lehetett a választás éjszakájára, vesztésre álló meccs esetén ugyanis a stratégiájuk a káosz és a független hírek blokkolása lehet”.

Sok jel utal arra, hogy az utolsó héten komolyan megváltozott a hangulat és azt is tudni kell, hogy a közvélemény-kutatások komoly kihívásokkal küzdenek (leginkább azzal, hogy személyes adatfelvétel helyett telefonos adatfelvétellel készülnek)

– fejtette ki a politikus.

Hadházyval Márki-Zay Péter is egyetértett, aki szerint kormányváltó hangulat uralkodik az országban, szerinte még a kétharmad elérése sem lehetetlen az ellenzék számára:

Kormányváltó hangulat országszerte: Márki-Zay Péter szerint a kétharmad sem lehetetlen

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!