Orbán kapott egy levelet, amit a legszívesebben elégetne

Orbán Viktor elbújhatott a vita elől, de most olyan levelet kapott Márki-Zay Pétertől, aminek a létezését is eltitkolná. Az ellenzék vezetője ugyanis leírta azt, ami a Fidesz vereségét okozhatja április 3-án.

A magyar embereknek joguk van tudni, milyen megszorító intézkedéseket tervez a Fidesz a választás után, ha győz. Erről írt levelet Orbán Viktornak Márki-Zay Péter, figyelmeztetve a miniszterelnököt arra, hogy

12 év teljhatalmú fideszes kormányzás után a magyar gazdaság katasztrofális állapotba került,

elszabadult az infláció, az euró 400 forint közelében, és hétről hétre elképesztő ütemben emelkednek a boltokban az árak. Az ellenzék vezetője szerint Orbán Viktor kormánya láthatóan képtelen úrrá lenni a helyzeten. Félelmében hatósági árakat vezetett be, miközben több mint ezermilliárd forintot osztogatott szét, hogy megnyerje a választásokat. Legújabban pedig

Varga Mihály pénzügyminiszter beszélt arról, hogy a választások után megszorításokat terveznek.

A pénzügyminiszter persze úgy fogalmazott, hogy – ha kormányon maradnak – szükség lehet a költségvetés kiigazítására, mivel akkora a hiány. Azonban mindenki tudja, hogy ez mit jelent.

Márki-Zay levelében feltette a kérdést Orbánnak: mivel fogják kezdeni? Vajon

csökkentik, vagy megszüntetik a családi adókedvezményeket? 30%-ra emelik az áfát?

Esetleg a magyar, még nem Mészáros és Tiborcz által tulajdonolt vállalkozásokra rónak ki különadókat? Vagy mindegyikre sor kerül? Márki Zay Péter szerint Orbán Viktornak válaszolnia kell, milyen megszorításokra készülnek a kormányban a választások utánra?

„Egy héttel a választások előtt a magyar választóknak joguk van tudni az igazságot!”

Márki-Zay Péter szerint április 3-án erről is döntünk. „Ha a Fidesz marad hatalmon, biztosan súlyos megszorításokra készülhetünk. Ha pedig kormányt váltunk, és megszabadítjuk az országot Orbán Viktortól, akkor haza tudjuk hozni a magyaroknak járó, fejenként másfél millió forintnyi uniós pénzt.”

Az Orbán Viktornak írt levelet teljes terjedelmében cikkünk végén olvashatják.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!