Juhász ezzel a videóval megadta a kegyelemdöfést Orbánnak!

Kemény hangvételű, mégis őszinte kritikát fogalmazott meg Orbánnal szemben Juhász Péter, aki YouTube csatornáján tette közzé legújabb videóját.

A videót Juhász egy Orbán idézettel kezdi: “Mi sohasem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk”, majd az idézetet követően az eddigi talán legszókimondóbb stílusban beszél Orbán Viktorról és az eddigi 12 évről.

Juhász kifejtette például, hogy

a miniszterelnök “Putyin trójai falova” és szerinte Orbán “nyomorult pincsivé válik ha megnyeri a választást”.

De nem finomkodott akkor sem, mikor Orbán háborúhoz való hozzáállásáról beszélt: “aki kussol mikor a gyengébbet terrorizálja egy nála erősebbnek tűnő agresszor, az bizony az agresszort támogatja a kussolással”.

A videóban olyan komoly kérdéseket is boncolgatott Juhász, hogy vajon meddig képes Orbán elhitetni az emberekkel, hogy kimaradtunk a háborúból? Szerinte attól függetlenül, hogy Orbán többet nézte a focilabdát gyerekként, mint a földgömböt, még létezik geopolitika.
Felveti, hogy vajon meddig tud majd hallgatni a száguldó inflációról a miniszterelnök; vagy miként tud majd riogatni migránsokkal akkor, ha ukrán menekültek milliói próbálnak kenyérhez, sőt, fedél alá jutni Európában?

Orbán úgy próbál Juhász szerint kimaradni a háborúból, hogy szeretné azt olcsón megúszni, mivel Orbán kizárólag pénzben tud gondolkozni.

“Nemzetközi szinten Orbán becsicskult, miközben itthon elkezdte tagadni az oroszbarátságot”

– véli Juhász, aki szerint az kormányközeli propagandamédiumok továbbra is azt az álláspontot közvetítik, hogy az USA és a NATO provokálja Putyint.

A videó teljes egészében itt tekinthető meg:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!