Leesett a követők álla: olyat posztolt Orbán, mintha feltörték volna a fiókját

Ha nem ismernénk Orbán Viktort, azt hihetnénk, valaki feltörte a fiókját. Miközben hetek óta “stratégiai nyugalom”-ról és “béké”-ről beszél, úgy tűnik, alkatilag is képtelen arra, hogy tartsa magát a kijelölt irányhoz, erre utalhat, hogy csütörtök reggel már arról posztolt a Facebookon, idézzük:

Harcoljunk Terminátorként!

Orbán azt írta: egyszer megkérdezte Schwarzeneggert, hány fekvőtámaszt csinál egy nap. Azt válaszolta: csak onnan számolom, amikor már fáj.

Így vagyunk ezzel mi is a kampányban. Ilyenkor a fájdalom a barátunk, ilyenkor kell rátenni még egy lapáttal. Kérlek Benneteket, tegyetek rá még egy lapáttal!

– írta Orbán.

A poszt nem aratott osztatlan sikert a követők között, többen értetlenségüknek adtak hangot a váratlan kommunikációs irányváltás miatt. Nem csoda: Orbán tegnap este még arról posztolt, hogy “nem hagyhatjuk, hogy a baloldal vagy bárki háborúba sodorja Magyarországot”. Ehhez képest írta most azt, hogy “Terminátorként kell harcolnunk”. Talán nem ártana magát is értesítenie arról, hogy Magyarországnak nyugodt vezetésre van szüksége, ez alapján ugyanis úgy tűnik, ő az egyetlen személy, aki miatt komoly félnivalója van a magyaroknak attól, hogy belesodródhatnak a háborúba.

A döbbent kommenteket itt tudják elolvasni:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!