Őrület! Orbán az ellenfelei MEGÖLÉSÉRŐL beszélt!

Döbbenetes idézet került elő Orbán Viktortól, aki mostanában a béke hívének próbálja mutatni magát. Az ország mai miniszterelnöke pár éve arról beszélt: ha alkalma nyílik megölni a riválisait, ő megteszi.

A választások előtt bő három héttel olyan mondatok kerültek elő Orbán Viktortól, amik befolyásolhatják a szavazás végeredményét. A bombát az MSZP társelnöke, Tóth Bertalan robbantotta a Parlamentben, amikor szó szerint idézte, mit mondott a miniszterelnök 2007. június 26-án a nagykövetek előtt.

Orbán szó szerint ezt mondta: „megtanultam, hogy amikor esélyed van megölni riválisodat, akkor nem gondolkozol, hanem megteszed.”

Az ellenzéki politikus szerint ezek a szavak azt bizonyítják, hogy Orbán Viktor semmit sem tud a békéről, talán nem is ismeri, hiszen egész politikai múltja a háborúról szól. Háborúzott Brüsszellel, Sorossal, a civilekkel, a melegekkel, a miniszterelnöknek lételeme a harc, a csatázás. Az MSZP társelnöke mindebből azt a következtetést vonta le, hogy

a Putyint szolgáló Orbántól senki sem remélhet békét!

A Fidesz persze igyekszik mindezt eltitkolni, de a döbbenetes kijelentés villámgyorsan terjed. Gurmai Zita MSZP-s képviselő már ki is tette az oldalára azt az átírt kormányzati plakátot, amelyen már a riválisai megöléséről szóló Orbán-idézet olvasható. Minél többen megosztják ezt a képet, illetve ezt a cikket, a fideszes sajtó annál kevésbé tudja a botrányos kijelentést elhallgatni.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!