A Youtube felvette a kesztyűt Orbánnal: sorra törlik a Fidesz lejáratóvideóit

Hetek óta támadja plakátokon és lejáratóvideókban a Fidesz Gyurcsány Ferencet és Márki-Zay Pétert. A lejáratás alapját az Austin Powers-filmek adják, Gyurcsányt Dr. Genyaként, a filmek főgonoszaként, Márki-Zayt Dr. Genya gonosz törpe alteregójaként, Kicsi Énként ábrázolják. Kérdés volt, hogy a Fidesz vajon megszerezte-e a szerzői jogokat a filmeket forgalmazó Warner Bros.-tól, vagy az engedélyük nélkül használták fel a karaktereket a lejáratókampányhoz.

Hadházy Ákos most kiszúrta, hogy az utóbbiról lehetett szó, a képviselő azt írta a Facebook-oldalán:

A pitiáner tolvajok megint lebuktak. A Fidesz/CÖF lejárató videóját az eredeti helyről eltávolította a Youtube, indoklásként az szerepel, hogy a Warner Bros. Entertainment szerzői jogi követelése miatt. A primitív “miniferis” videót ezek szerint a Warner engedélye nélkül lopták az Austin Powers című filmből

– írta a képviselő, emlékeztetve, hogy az RTL korábban megkérdezte a vállalatot, hogy hozzájárultak-e, hogy jeleneteket használjanak fel a filmből, de akkor nem nyilatkozott a cég. “Azóta viszont szép csendben elkezdték letiltogatni ezeket a vérciki ocsmányságokat” – írta.

Ezer milliárdokat lopnak, de sóherek fizetni pár milliót a film jogaiért

– tette hozzá felháborodva Hadházy.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!