Máris itt az év vicce: Orbán Viktor ADOMÁNYOKAT kunyerál!

Fotó: parameter.sk

Erre valószínűleg senki sem számított: a családját és barátait milliárdossá tévő Orbán Viktor pénzt kunyerál az emberektől a Fidesz kampányára!

Döbbenetes leveleket kézbesít ezekben a napokban a posta: Orbán Viktor azért fordul az emberekhez, hogy adjanak pénzt a Fidesz kampányára! Igen, ez nem tévedés, jól látják:

a barátait és családját milliárdossá tévő miniszterelnök pénzt kunyerál a híveitől!

Az elképesztő húzáshoz persze erős indoklás is kell, és Orbán nem okoz csalódást: minden elképzelhető riogatást előhoz Sorostól a migráción át egészen Brüsszelig.  Azt írja: „Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy amennyiben lehetőségei engedik, adományával Ön is járuljon hozzá ehhez a küzdelemhez és támogassa a Fidesz kampányát annak érdekében, hogy felhívásunkat mindenhová eljuttathassuk.”

0103 Orban levele

Mivel az nemigen hihető, hogy az országot szétrabló Fidesznek ne lenne elegendő pénze,

ez a felhívás egyfajta felmérés lehet, hogy mennyire elkötelezettek a Fidesz szavazói.

És persze az sem baj, ha beesik némi plusz pénz a Fidesz kasszájába, annál több marad luxusrepülőkre, kastélyok, kikötők és bankok megvásárlására. Az emberek reakciója mindenesetre beszédes. A közösségi oldalon megjelent kommentárok hitetlenkedésről és felháborodásról árulkodnak:

„Most vett a pénzünkön bankot, ezt viccnek szánta?????????”

„Adjon az akinek eddig osztogatott sok milliárdot! Vagy tegye vissza amit lenyúlt”

„A NEmzet Veje stróman most vett meg egy 700 milliárd tőkével rendelkező bankot … tudom , hogy az idiótaid ebből nem vonnak le semmi következtetést .. BUEK”

„Nem szégyelli magát???”

Ugyanakkor van, aki egy súlyos bakit is észrevett a levélben: „Jövő tavasszal??? Aláírás dátuma 2022 január?!?! Tudja ez a f@rok, hogy mit ír alá?!?! AGYAMENT!!!!”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!