Olyat nyaltak az offshore ügybe keveredett fideszes képviselőnek, hogy még Orbán is megirigyelné

Szintet lépett a hatvani választókerületben a szavazat vásárlás minősége, túlléptek a krumpliosztogatáson. Mindezt Koczka Ferenc tarnazsadányi kürtölte világgá egy Facebook posztban, nem feledkezve meg hálát rebegni a körzet fideszes képviselőjének.

Szabó Zsolt, a térség országgyűlési képviselője érezheti a vesztét, és jól tudja, hogy most már a raklapszámra kiosztott krumpli nemlesz elég az újraválasztásához, ezért elkezdett

a hivatalos kampány előtt húst osztogatni,

ami valljuk meg, minőségi ugrás és innovatív megoldás a zsákos krumplihoz képest. Itt már csak az a kérdés, hogy vajon miből fizették ki az egész akciót. “Az utalványok biztosítását a település közössége nevében tisztelettel köszönjük a térség országgyűlési képviselőjének Szabó Zsolt úrnak, aki 2014 óta mindig igyekszik szebbé tenni a tarnazsadányiak életét!” – írja a hálás polgármester.

Valószínűleg Szabónak volt is rá fedezete, mert a Magyar Nemzet 2018 márciusában arról írt, hogy a képviselő és államtitkár 1,2 milliárd forintot tart egy belize-i offshore számlán, azonban Szabó közölte, hogy hamisan vádolják azzal, hogy egy offshore cég tulajdonosa vagy igazgatója lenne. Aztán kiderült, hogy Szabó Zsolt körzetében hasonló módszerrel irányíthatták a TOP-os pályázatok kimenetelét, ahogyan az Boldog István esetében is történt. Mint ismert, Boldog ellen már nyomozás folyik, mert több polgármester is fellázadt a térségben alkalmazott korrupt módszerek ellen.

Most a hatvaniakon a sor, meddig tűrik még, hogy irányított közbeszerzésekkel lopják el a pénzüket, pár kiló húsért cserébe?

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!