Nincs két Fidesz – Megmutatta igazi arcát a kormánypárt!

Forrás: hajdunanas.hu

Döbbenetes párbeszéd alakult ki a hajdúnánási fideszes polgármester és az ellenzéki frakció vezetője között, mely az egész kormánypártra rányomhatja bélyegét!

Az önkormányzati ülésen kritikát fogalmazott meg Bódi Judit ellenzéki frakcióvezető a település vezetésével kapcsolatban, melyen Szólláth Tibor polgármester felkapta a vizet és szexista megnyilvánulással támadt a nőre.

“Úgy látom, hogy ez egy nehéz nap önnek is, képviselő asszony. Vannak ilyen napok, hölgyeknél ez nehezebb” – mondta a fideszes városvezető, aki hozzátette, hogy “van egy feleségem, és van egy lányom is, ismerem ezeket a hisztis napokat, nehéz.”

Az ellenzéki képviselőnő felhívta a polgármester figyelmét, hogy ez már a második szexista megnyilvánulása volt az ülésen, mire Szólláth azt válaszolta:

“Bocsánat, én nem a jelenlévő nőkről beszélek, én önről beszélek. Ezen a napon végighisztizi a testületi ülést. Ne haragudjon, tudom, hogy vannak ilyen dolgok, de ez van.”

Bódi Judit az ATV Híradójának az üggyel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy el tudja fogadni, hogy a polgármester feszült és ideges volt, de bízik abban, hogy az önkormányzat vezetésének nem ez lesz a végleges álláspontja.

Az ellenzéki frakcióvezető azonban hiába reménykedik, úgy látszik a fideszes vezetés összezárt és még Nagyné Legény Ildikó, alpolgármester is védelmébe vette szexista kijelentései ellenére a polgármestert:

“azt kell, hogy mondjam, hogy rendkívül módon illett rá a hisztis kifejezés.”

Ez az eset azonban ismét rávilágított, hogy nincs két Fidesz. A kormánypárt nem határolódott el a polgármestertől, aki lenézi a nőket. Ráadásul a hajdúnánási polgármester esete nem egyedi, ugyanez a felfogás uralkodik az Országgyűlésben is, amelynek elnöke saját maga vallotta be, hogy szánalommal tekint az ellenzéki képviselőkre, különösen a nőkre.

A fideszes politikusok mindig a keresztény-konzervatív értékekre hivatkozva próbálják meg magukat jó színben feltüntetni, de tagjai előszeretettel igyekeznek emberi mivoltukban megalázni az ellenzéki politikusokat, főleg a nőket.

Ha kritikát kapnak a kormánypárti politikusok és már nincsenek érvek, akkor jönnek a szexista beszólások, ez azonban rányomja bélyegét a Fidesz-kormány női minisztereire is, akiknek el kéne határolódniuk párttársuk vállalhatatlan kijelentésétől, de mindeddig még nem tették meg!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!