Szenzáció! Mindenkit védetté tehet a legújabb vírusmutáció!

Váratlan helyről kapott segítséget a koronavírus ellen küzdő emberiség: a kórokozó legújabb mutációja ugyanis döbbenetes módon mindenkit védetté tehet!

A koronavírus legújabb, omikron nevű variánsát eddig összesen 38 országban azonosították, s bár nálunk még nem jelent meg, de Ausztriában és Romániában már igen.

Az újfajta kórokozót eleinte rendkívül rémisztőnek nevezték, mivel óriási a fertőzőképessége.

Azóta azonban kiderült, hogy az Egészségügyi Világszervezet, a WHO egyelőre nem tud olyan halálesetről, amit az omikron mutáció okozott volna. Ez pedig rendkívül jó hír. Az Index értesülései szerint ugyanis ha egy vírusnak nagy a fertőzőképessége, de a megbetegítő képessége csökken, akkor vakcinák nélkül gyorsan védetté teheti a lakosságot. A portálnak nyilatkozó Rusvai Miklós állatorvos elmondta:

a gyorsan terjedő, de gyengébb hatású omikron mutáns elintézheti, hogy azok is védettek legyenek, akik nincsenek beoltva.

Ha ugyanis a lakosság nem immunizált része is megkapja a fertőzést, akkor gyenge tünetek mellett immunizálódik, nem betegszik meg, így tulajdonképpen a nyájimmunitás gyorsan, problémamentesen, az egészségügy terhelése nélkül kialakulhat.

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!