A Fidesz pont azt tette közzé az Elk*rtuk című filmről, amit a legjobban el akartak titkolni!

A Fidesz elképesztően amatőr hibát követett el az Elk*rtuk című filmmel kapcsolatban! Pont azt sikerült a nyilvánosság elé tárniuk, amit a legjobban el akartak titkolni!

A Fideszről sokáig sokan azt gondolták, hogy nagyon jól kommunikálnak – ám mostanra ennek már nyoma sincs. A legjobb példa erre az Elk*rtuk című film. Kálomista Gábor produkciójáról szinte ordít, hogy politikai megrendelésre készült – ennek ellenére a kormánypárti politikusok és az alkotók is igyekeznek úgy tenni, mintha ez ugyanolyan film lenne, mint a többi. Ám amióta a film elkészült,

a fideszes politikusok folyamatosan amiatt hisztiznek, hogy a filmet minden moziban játszani kell!

Navracsics Tibor például egyenesen levelet írt a tapolcai mozi vezetésének, és kérdőre vonta őket, hogy miért nem tűzik műsorra az Elk*rtuk című filmet. Ez ugye már eleve képtelenség egy piacgazdaságban, hiszen utoljára a szocializmusban akarták a hatalom emberei megmondani, hogy mit nézzenek az emberek a filmszínházakban. Az, hogy a karcagi középiskolásoknak kötelező volt megnézniük az alkotást, szintén az állampárti időkre emlékeztet. Az igazán elképesztő azonban az, hogy a hatalom emberei nem jönnek rá: pont ezzel buktatják le az egész tervüket!

Miért érdekli a Fideszt, hogy mit hol vetítenek? Pont ezzel árulják el, hogy ez nem film, hanem propaganda!

Ez a legnagyobb önleleplezés. Például Navracsics Tibor számonkérő levele a Tapolca Városi Mozinak akár a Kádár rendszerben is íródhatott volna: „Szeretnék választ kapni arra a kérdésre, hogy milyen megfontolás, netán utasítás áll a döntés mögött, és mikor tűzik műsorra az ElkXrtuk című filmet?” – tette fel a kérdést. A mozi gyorsan és szűkszavúan reagált: „Tájékoztatom, hogy a film kapcsán, annak témája okán, a lefolytatott egyeztetések eredményeként született döntés alapján a filmet nem tűzzük műsorra.”

1109 Mozi levele

Navracsics ezen annyira felhúzta magát, hogy a választ néhány felháborodott szó kíséretében még a Facebook oldalára is kitette. Elvakultságában eszébe sem jutott: pont ezzel leplezi le, hogy az Elk*rtuk nem film, hanem fideszes propaganda.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!