Varga Mihály elszólta magát: jönnek a járványügyi korlátozások!!!

A kormányzat úton-útfélen hangoztatja, hogy a járvány megfékezésének legfontosabb és legeredményesebb eszköze az oltás, nem pedig a lezárások. Ez így is van, ám amennyiben nincs megfelelő mértékben átoltva a lakosság, akkor az következik be, ami nálunk, és elkerülhetetlen lesz újabb korlátozó intézkedések bevezetése.

A legfrissebb, egy héttel ezelőtt közölt adatok szerint világszerte Magyarországon a legmagasabb a koronavírus reprodukciós rátája, hiába a papíron 60 százalékos átoltottsági arány. Azért csak papíron, mert nem lehet tudni, hogy a keleti vakcinákkal beoltott emberek mekkora hányada van védettség nélkül az oltás ellenére. A brutálisan növekvő fertőzöttségi adatokat látva, úgy tűnik, már a kormány is kezdi feladni a csak az oltásra alapuló védekezést. Erről tanúskodik Varga Mihály egy elszólása a Magyar Biztosítók Szövetségének mai konferenciáján. Varga Mihály kijelentette:

korlátozások lehetnek, gazdasági kiesés jöhet a koronavírus negyedik hulláma következtében.

Minderről a kormányzat eddig mélyen hallgatott, pedig megszületett az előrejelzés, a 7,6 százalékos gazdasági növekedést ma már csak 6,8 százalékra becsüli a Varga által vezetett minisztérium. Ilyen jellegű gazdasági kiesést nem a maszkviselés kötelező bevezetése tud okozni, hanem utazási korlátozások, az üzletek nyitvatartási korlátozásai, újabb kijárási tilalom. Kíváncsian várjuk, mikor, és mit jelentenek majd be konkrétan.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!