Orbán kikel magából ha ezt meglátja – Kudarcot vallott a tervük!

Október harmadik hetében, az előválasztás lezárulta után, de még a Békemenetet megelőzően készítette el a Medián a legfrissebb közvélemény-kutatását, mely komoly aggodalmat válthat ki a Fideszben!

Bár a kormánypárt százmilliókat ölt abba, hogy “összegyurcsányozzák” Karácsony Gergelyt, a felmérés eredménye azt mutatja, hogy ez a tervük nem jött be, sőt, az egész ellenzéki összefogás sokkal népszerűbb Budapesten, mint a Fidesz-KDNP koalíciója.

A fővárosban erőteljes ellenzéki vezetés tapasztalható, nem véletlen, hogy a Fidesz komolyabb erőfeszítést már nem is tett annak érdekében, hogy visszavegye, elengedték Budapestet, bár a kivéreztetéssel nem hagytak fel.

Az 1000 fős reprezentatív felmérés szerint,

a hatpárti közös lista 44 százalékon áll, míg a Fidesz-KDNP csupán 31 százalékra számíthatna a fővárosiaktól,

ha most tartanák az országgyűlési választást – közölte a HVG.

A főpolgármester-választás eredménye azonban még szembeötlőbb. Itt a válaszadók 46 százaléka szavazna Karácsony Gergelyre, míg a Fidesz által delegált kihívóra csupán 31 százalékuk voksolna.

249368893 4845357912163683 3460082092912465621 n
Forrás: Facebook.com / Karácsony Gergely

Hiába öntött bele százmilliókat a lejáratásba a kormánypárt, jelen állás szerint magára talált az ellenzék, valós esély van arra, hogy 2022-ben megbukjon az Orbán-kormány!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!