Orbán ezzel valamiért nem büszkélkedik – Kínos kudarccal végződött a kormány programja!

Bár a magyar kormány célul tűzte ki, hogy megállítja, sőt, visszafordítja az elvándorlást, ez a tervük jelen állás szerint mégis kudarca fulladt.

Olyannyira becsődölt a tervük, hogy még a miniszterelnök lánya is fogta a családját és elhagyták az országot, pedig nekik nem is ment itthon rosszul a szekér.

Az MSZP közösségi oldalán ezzel kapcsolatban kihangsúlyozta,

“Orbán rendíthetetlenül menetel a teljes politikai megsemmisülés felé vezető úton”.

Az ellenzéki párt pedig nem is állhatna közelebb a valósághoz, hiszen Orbánnak folyton kínos pillanatokat kell átélnie a saját kijelentései miatt, melyek rendre megcáfolják őt.

2018-ban például egy beszédében úgy fogalmazott: “az a magyar, akinek az unokája is magyar lesz”, ez pedig rendkívül kínos lehet a miniszterelnöknek, most, hogy már a lánya is inkább külföldre menekült.

De Orbán nem lassít, rezzenéstelen arccal tolja magát a politikai megsemmisülés felé az MSZP szerint. Október 23-án például azt mondta a kormányfő, hogy “ha eljön az idő, álljatok ki a házatok elé, és védjétek meg”. Azt nem tudni miként és kikkel szemben, de felvetődik a jogos kérdés, hogy Ráhelnek spanyolországi vagy magyarországi villája előtt kell honvédő csatát vívnia?!

Reméljük ez a politikai ámokfutás hamarosan végleg véget ér, mert ha továbbra is Orbán kezébe marad a hatalom, abba könnyen belerokkanhat az ország.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!