Köszönik jól vannak: tengerparton kapták lencsevégre Orbán Ráhelt és Tiborcz Istvánt

Az Orbán-kormány ifjúságpolitikájának legnagyobb kritikája, a miniszterelnök lánya és férje, Tiborcz István Spanyolországba való költözése volt, amely az előválasztási kampány mellett az utóbbi időszak fő hírévé nőtte ki magát. Meg is érkezett az első fotó, köszönik szépen, jól vannak.

A 444.hu egyik olvasója kapta lencsevégre Orbán Ráhelt és Tiborcz Istvánt, ahogy gyermekükkel a tengerparton étkeznek. Kiköltözésüknek nem csak az az érdekessége, hogy egyben fricskát is mutat mind a magyar oktatási rendszernek, mind Orbán Viktor politikájának, hanem az is, hogy melyik városba költöztek. Marbella a dél-spanyol Costa del Sol és egész Spanyolország egyik legfontosabb turisztikai városa, éghajlatának és turisztikai infrastruktúrájának köszönhetően. 142 ezer fős lakosságából (2012) jelentős a külföldiek száma, amelyet immár a miniszterelnök családja is gyarapít.

Ám ennél is lényegesebb, hogy Marbella nemcsak turista, hanem bűnözőparadiccsommá is vált mára, ahol a világ szinte minden fő bűnbandája valahogyan jelen van, a spanyol terrorellenes és maffiaügyi hírszerzési központ adatai szerint 59 ország mintegy 113 bűnözői csoportja aktív a városban. Azt hiszem megnyugodhatunk,

Orbán Ráhel és Tiborcz István végre otthonra lelt, megérkezett oda, ahova valók.

A kellemes ebédről pedig ITT nézhetik meg a képet.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!