Álmunkban sem gondoltuk volna: giga összeget költött a Fidesz a saját bujkálására

Fotó: Northfoto

Fekete kordonok mögé bújt a Fidesz júniusban, amikor kihelyezett frakcióülést tartottak Debrecenben. Nem csodálkozunk rajta, hogy bújkálnak az emberek elől, van miért szégyenkezniük. Dehogy ezt ilyen drágán tegyék a pénzünkből, arra álmunkban sem mertünk gondolni.

Június 6-18. között tartotta meg debreceni kihelyezett frakció ülését a Fidesz, amelyarról híresült el, hogy

fekete paravánok mögé rejtőztek el,

hogy véletlenül se lássa őket se a sajtó, se a választópolgárok. Olyannyira bújkáltak, hogy a konferencia helyszíne és a szálláshelyként szolgáló Hotel Lycium közötti Baltazár Dezső teret is teljesen lezárták, hogy kényelmesen, a kíváncsi szemek elől elzárva tudjanak a méltóságos urak átsétálni. Orbán persze ezzel sem elégedett meg, ő az egyébként teljesen üresen álló Aranybikában pihent meg, amelyet korábbi tulajdonosától nemrég vásárolt fel a  MOL és Richter részvényekkel kitömött fideszes utánpótlás keltető, a Mathias Corvinus Collegium. Ám az egész rendezvény még a Fideszes luxushoz képest is igencsak sokba került,

majdnem ugyanannyit költöttek rá, mint az előző öt alkalomra összesen!

Míg 2013-19 között öt ilyen rendezvényre összesen 59 milliót költöttek, csak ez a három nap került 56 millió forintba! Három nap, két éjszaka, 116 frakció tag (nem tudjuk, mennyien voltak ott, akik nem képviselők, de hivatalból meg kellett jelenniük), gyors számolás:

több mint 200 ezer forintba került egy frakciótag egy-egy éjszakája!

Emlékeznek még a Fidesz által Söjtöri-lakomának hívott Medgyessy-kormány ülésére? Nos, ott 24 ezer forintba került résztvevőnként egy nap, de a Fidesz telekürtölte az országot, hogy urizál a baloldal. Most viszont lapítanak mint sz@r a fűben.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!