Orbán lecserélte a profilképét: amit utána kapott, az lehet még neki is sok lesz

Vége az olimpiának és a foci eb-nek, Orbán Viktor vissza is cserélte a magyaroknak drukkoló focisálas profilképét a tavaly nyáron kirakott képére. Követői természetesen el voltak ragadtatva a miniszterelnök képétől (hogy miért, amikor egy éven át ez volt a profilja, nehezen érthető), egynémelyik kommentelő azonban még a szokásosnál is hízelgőbb reakciót adott. Egyik-másik olyanra sikerült, amitől vélhetően maga Orbán is zavarba jönne.

Íme a kommentek:

“Miniszterelnök Úr töltse a jól megérdemelt szabadságát pihenéssel, kellemes kikapcsolódássalmert nagyon megérdemli!!! Utánna nagyon sok munka várja, de Magyarország nagy többsége Önnel van, és mindent megtesz azért, hogy 2022-ben is FIDESZ-KDNP kormány alakulhasson negyedszerre is 2/3-os többséggel!!!”

“Mi ön mellett vagyunk, s ha kell segítjük, ha szükséges kísérjük az úton, melyet miattunk, Magyarországért jelölt ki.
Bölcsessége határtalan, s ezt követve elhagyjuk azt a kacskaringós utat, melyen az ellenzék megy egy labirintusban.
Isten önnek erőt adjon, kiváló segítőket mint most és tiszta értékű embereket, mint mi, akik követjük.”

“Isten áldása kísérje pihenését és szolgálatát! Szentlelke vezesse minden döntését, erősítse a nehézségekben és adja világosságát a sötét helyzetekben!”

Természetesen negatív kommentekből is bőségesen jutott Orbánnak.

Ezek közül néhány:

“Ez az emberke sok 100 000 ezer családnak tette tönkre az életét,s sokan bele is haltak a létbizonytalanságba,mert nem volt számukra kiút. Valamikor a kezdetek kezdetén hittem szavainak,s rá szavaztam,de elvesztette bizalmát. Nem azt kaptuk amit ígért!”

“Jövőre más lesz a hangulat.”

“Most nem azért de ha éjszaka egy sötét utcában, ilyen fejet vágva közelítene valaki, elgondolkodnék keményen rajta, hogy veszélyben az ember ánusza.
Nagyon csibészes vagy bátyja. Csak lopnál már kevesebbet. Vagy mondjuk ne lopjál hanem próbálj meg emberként viselkedni. Nem nehéz dolog…”

A legnagyobb sikert azonban az MSZP-s Ujhelyi István aratta. Ezzel a kommenttel:

ujhelyi

Orbán régi-új profilképe:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!