Alekosz kipakolt: luxusprostikat bérelnek Orbán-közeli körök, leköpik, megalázzák őket

Erős állításokkal jelentkezett Facebook-oldalán Nagy Alekosz, a Való Világ egykori nyertese

szúrta ki a Nyugati Fény.

Alekosz bevallotta: sokféle örömlánynál megfordult már az utóbbi években, “a kamaraerdei alsókategóriásoktól elkezdve, a rosszlányok középkategóriás munkásain át, a szállodai katalógusokból választható hajtós prémiumminőségen keresztül, a privát, felsőkörök ajánlásai által elérhető lányokig bezárólag”.

A NER köreit, luxusvilláit látogató lányok mesélték el neki állítása szerint, hogy “a kifelé szinténzenész keresztény és konzervatív életet mutató, üzleti és politikai elit közszereplői, a milliárdosi családanyák és oligarcha házaspárok, hogyan rendelnek meg még csak nem is jóízléssel kiválasztott luxusprostituáltakat azért, hogy aztán használati tárgyként, pusztán csak harmadiknak legyenek ott”.

“Akit aztán rommá aláznak, leköpnek, csicskáztatnak, majd többszázezer, általában 300-500 ezer forinttal, útjára bocsátanak”

– írta Alekosz, feltéve a kérdést: létezik még keresztény-konzervativitás a plébániákon kívül? Vagy egyszerűen csak pénz és csábítás, hatalomtulajdonolás kérdése ez?

“Magyarország. 2021”

– zárta a posztot Alekosz.

Hogy a celeb állításainak mennyire lehet hitelt adni, jó kérdés, Borkai Zsolt és Szájer József ügye óta mindenesetre nem elképzelhetetlen, hogy a fideszes elit a színfalak mögött finoman szólva sem úgy él, mint ahogy azt a nyilvánosság előtt hangoztatja.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!