Miniszterelnöki megbízott buktatta le a kormányt – kiderült az igazi szándék

Az utóbbi hetek legnagyobb hazai és nemzetközi felháborodását az a törvény kísérte, amelyet az ellenzék csak egyszerűen homofób törvénynek nevez, ám a kormányoldal következetesen pedofil ellenes törvénynek nevez. A HírTv-ből most meg tudhattok a kormány egyik képviselőjétől, mi is az igazság.

Mindenki egyetért abban, hogy a pedofil bűncselekmények elleni szigorúbb fellépésnek már régen itt volt az ideje hazánkban is, ám hogy az ezt szabályozó törvénybe olyan passzusokat tenni az utolsó pillanatban, ami egyenlőségjelet tesz az LMBTQ közösség és a pedofília közé, gyalázat. A hazai és nemzetközi felháborodás mértékén érzi is ezt a kormányzat, így ők kivétel nélkül pedofilellenes vagy gyermekvédelmi törvényként hivatkoznak a Jobbikkal közösen meghozott döntésükre.

Giró-Szász Áron a miniszterelnök a keresztény mozgalmakkal és keresztény közösségekkel való kapcsolattartással és támogatásával összefüggő feladatok ellátásával foglalkozó megbízottja, ám a HírTV műsorában az Axióma Kulturális Alapítvány képviselőjeként mutatták be. A beszélgetés arra épült, hogy mekkora baj is van itt, mert a tagállamokra kényszerítenének rá keresztény erkölcsiséggel ellenkező életvitelt, természetesen Brüsszelből. Azt pedig az emojus plakátokról már tudja a néző, hogy Brüsszel az minket dühít. Giró-Szász a beszélgetés közben azonban elszólta magát, és a következőt mondta: “nyilvánvalóan önmagában az egy kérdés Magyarországnak, hogy

amikor látjuk most például az LMBTQ-törvényt,

hogyan tud úgy partnerként együttműködni a tagállamokkal.” A miniszterelnöki megbízott az első a kormányoldalról, aki elárulta, hogy a törvény megalkotásának semmi köze nem volt sem a gyerekek védelméhez, sem a pedofília visszaszorításához, a valós célja

az LMBTQ emberek megbélyegzése és ellenséggé változtatása volt!

A terv bejött, kit izgat már a Diákváros leradírozása a térképről és a Kínai Kommunista Párt egyetemének Budapestre költöztetése, ki beszél az autópályák 35 évre való ellopásáról, ki beszél a 30 ezer felesleges koronavírus halottról, ki beszél már az őrült magas inflációról?

Senki, csak mi. Csak egymásban bízhatunk, hogy nem engedjük, hogy elhallgassák a disznóságaikat, és ahol csak tudjuk, megosszuk, hogy mindenki tudjon róla!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!