Már Sztálintól lop a Fidesz! Szovjet plakáttal uszítanak a melegek ellen!

Egy kommunista plakát átrajzolásával uszít a melegek ellen a fideszes propaganda! Ebből is látszik, hogy Orbánék már csak diktatúraként tudnak viselkedni…

Hiába bizonygatják a fideszes politikusok, hogy ők nem egy elnyomó rendszert építenek, a tetteik újra és újra leleplezik őket. A homofób törvény is arról árulkodik, hogy a magyar kormány a diktatúra felé masíroz, de például – mint ahogy azt mi is megírtuk – a hitleri propaganda módszereit is használják, illetve primitíven manipulatív plakátokkal operálnak. A mostani húzásuk azonban minden eddigit alulmúl:

kiderült, hogy a fideszesek a szovjet propaganda módszereivel uszítanak a melegek ellen!

A napokban rengeteg fideszes osztotta meg azt a képet, amelyen egy szivárványszínű szőrös mancs nyúl a piktogramként ábrázolt család felé, de egy nemzetiszínű erős kar megakadályozza ebben. A fideszes grafikához még szöveg sem kell, mindenki érti: a melegek a családokat támadják, de a magyar kormány ezt nem engedi. A baj ezzel csak az, hogy

a fideszes képet egy sztálinista plakát átrajzolásával készítették!

Az eredeti plakátot 1941-ben rajzolta Joszif Alexandrovics Szerebrjanij. A szovjet képen az ördögi kar a békésen termelő gyárak felé nyúl, a rajta olvasható „Légy éber!” felirat pedig egy külső agresszor esetleges diverzánsainak szabotázsakcióira figyelmeztet.

0709 Legy eber2
Az eredeti, szovjet plakát és a belőle készült fideszes, melegek ellen uszító változat

Ezt alakította át a fideszes propaganda a melegeket támadó uszítássá. Hiába no, most már tudjuk:

a Fidesz nem finnyás, ha lopásról van szó. Most épp Sztálin korából nyúltak le egy kommunista képet.

Ezek után persze elég nehéz tagadni, hogy a Fidesz egy diktatórikus módszerekkel manipuláló párt. Sőt, még az sem elképzelhetetlen, hogy előjönnek más, hasonlóan átalakított plakáttal is. Mi azért azt javasolnánk, ne nagyon melegedjenek bele a sztálinista propaganda másolásába, mert meglepetések is érhetik a fideszes propagandistákat.

0709 Stalin
A képen látható felirat Sztálint idézi: “A mi hadseregünk a munkások felszabadításáért van.”

A ritkanlathatotortenelem.blog.hu oldalon ugyanis több olyan propaganda plakát is van Sztálin korából, amit még a legvérmesebb fideszes híveknek is nehéz lenne megmagyarázni.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!