Gyalázatos váddal illették Gyurcsányt, ennek meg fogják inni a levét!

Egy videót tett közzé a kormányközeli sajtó,melynek egyértelmű célja Gyurcsány Ferenc lejáratása. A felvétel egy gyöngyösi utcafórumon készültek, ahol a DK elnöke a szimpatizánsaikkal találkozott, és nekik tartott egy rövid beszédet.

Elég izzadságszagú a történet, de a Fidesznek semmi sem drága, a teljesen nyilvánvaló hazugságoktól sem riadnak vissza, ha a politikai ellenfelek lejáratásáról van szó.

Félrebeszél, dülöngél, magyarul tök részeg, ezután ráadásul autóba ül és vezet is Gyurcsány Ferenc

– hasított végig a Fidesz-közeli médián a tegnapi napon. Annyi probléma van az egésszel, hogy aki veszi magának a fáradtságot, és nem csak a főcímet olvassa el, hanem a videót is megnézi, akkor

ennek semmi nyomát sem találja!

„Ez a Gyurcsány alkoholista balhé megy velem már egy ideje, de meg kell mondjam, hogy jó néhány hónap óta egy megveszekedett korty alkoholt nem ittam, absztinens lettem, és nem is tagadom, részben épp azért, hogy ne kelljen nekem ezzel foglalkoznom.” – nyilatkozta a volt miniszterelnök a Telex kérésére. nem sokkal később a Facebookon is reagált a DK elnöke:

“Bíróság elé is fogom idézni őket. Micsoda rohadék dolog ez!? … A gatyátokat is leperelem rólatok.”

Úgy tűnik, egy kicsit messzire merészkedett a lakájmédia, még az is lehet, hogy egyeztetés nélkül, mert Kocsis Máté a Facebookra váratlanul azt posztolta, hogy

“Elnézést, de nem tartozom azok közé, akik elhiszik, hogy Gyurcsány a kamerák kereszttüzében, rendőrök szeme láttára részegen vezet.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!