Akkorát kamuzott Szijjártó, hogy a fal adta a másikat

A magyar külügyminiszter Louis Sylvestre Radegonde-dal, a Seychelle Köztársaság külügyi és turisztikai miniszterével találkozott pénteken, amit egy közös sajtótájékoztatóval fejeztek be. Szijjártó Péternek sikerült bebizonyítania, hogy a magyar kormánynak gőze sincs a valóságról.

 “Mi Magyarországon Európa leggyorsabb oltási programját hajtottuk végre.

Ha minden jól megy akkor ma elérjük az 5,5 millió beoltottat. A felnőtt lakosság 65 százaléka már védett lesz. Ez Európában egyedülálló” – találta mondani a külügyminiszter, sutba vágva a tényeket. Ugyanis, sokáig Málta után valóban a második helyen állt Magyarország az oltási listában, a kínai és orosz vakcinákkal való oltásnak köszönhetően, amelyeknek a hatékonysága egyre inkább megkérdőjelezhető.

Mára viszont már a magyar oltási program annyira belassult, hogy nyögvenyelősen ugyan de sikerült elérni az 5,5 milliós kormány által kitűzött oltási célt, ám közben több ország beelőzött minket, és a következő napokban, hetekben még többen fognak lehagyni minket, és lassacskán az alsó harmadbe kerülünk. Az sem elhanyagolható tény, hogy akik most megelőznek minket,

csak nyugati, fejlett vakcinák használatával teszik ezt!

A tteljes lakosságot tekintve ma már megelőz minket Európában Málta, Izland, Egyesült Királyság, Belgium, Finnország, Hollandia, Dánia, Portugália, és a jövő héten pedig előzni fog Olaszország, Spanyolország, Németország.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!