Vállalhatatlan jelölttel vág neki a Jobbik az előválasztásnak – ebbe egyszer már belebuktak

A néppártosodni kívánó Jobbik Szerencsen (Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. számú választókerület) az egyszer már a botrányai miatt megbukott jelöltjét indítja újra.

Bíró László a tavaly októberben megtartott időközi választáson már megbukott a Fidesz jelöltjével szemben, mikor már a kutatások szerint asz ellenzéknek jó esélye lett volna megnyerni a körzetet. A csúfos kudarc oka valószínűleg már akkor is

Bíró vállalhatatlan rasszista és antiszemita kijelentései voltak,

Budapestet például judapestnek nevezte, tetűcsúzdásoknak nevezte a környékbeli wellness szállodák zsidó vendégeit, de egyes állítások szerint nem fizette ki a neki dolgozó varrónőket sem.

A tavalyi fiaskóban a szavazóköri eredményeket elemezve egyértelműen kirajzolódott, hogy a markánsan baloldali területeken nem voltak a baloldali szavazók hajlandóak leszavazni Bíróra, ígymost is kétséges, hogy mi értelme van az indításának. Úgy látszik, hogy a Jobbik népszerűségét ugyan fel tudta húzni a pártelnök parlamentben bemutatott stand-up comedy-je, de a néppártosodástól még igen messze van a vállalhatatlan alakokkal teletűzdelt Jobbik.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!