Szanaszét trollkodták Szijjártó oldalát: ezrével öntötték el a bepipult kommentelők

Szivárványba borult tegnap Szijjártó Péter Instagram-oldala, miután az EU 13 tagállama elítélő nyilatkozatot adott ki a magyar homofóbtörvényről – szúrta ki a Blikk.

Az elítélő nyilatkozatot a tagállamok a tegnapi brüsszeli tanácskozáson fogadták el, melyen a magyar kormány ellen indított 7-es cikkely szerinti jogállamisági eljárásről is tárgyaltak. Az alkalomról Szijjártó egy fotót is megosztott az Instagram-oldalán. Jelzi, hogy mennyien érthettek egyet Európa-szerte a tagállamok határozatával, hogy rövidesen valósággal elöntötték a posztot a kommentelők: Mads Hansen egykori norvég focista kezdeményezésére

több mint 25 ezren küldtek be szivárványzászlót Szijjártónak.

A külügyminisztert a találkozó előtt újságírók kérdezték a törvényről. Szijjártó azt mondta, a törvény egyáltalán nem érinti hátrányosan a meleg közösséget.

“A törvény semmilyen közösség ellen nem szól. Ez a törvény kizárólag a pedofilok ellen született. Világossá teszi, hogy a gyermekeket meg kell védeni. Ez a törvény sehogyan nem rendelkezik a felnőttek szexuális orientációjáról. Semmit nem mond erről. Azon tűnődöm, hogy akik kritizálják ezt a törvényt, legyenek politikusok vagy újságírók, olvasták-e a törvény szövegét vagy sem? Vagy mindannyian a törvény hamis értékelését fogadják el, ami az elmúlt napokban körbejárt a sajtóban? A tanácsom tehát: először olvassák el a törvényt, majd utána kritizáljanak. Mi teljesen nyíltan állunk a vitához, majd meglátjuk, a valóság győzedelmeskedik-e, vagy a félreértések”

– magyarázta.

Ha Önök is szeretnének dobni egy szivárványt Szijjártó posztjához, itt tudják megtenni:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!