Gyurcsány nekiment Kövérnek – Videóban osztotta ki a házelnököt!

Kövér László: MTI/Koszticsák Szilárd; Gyurcsány Ferenc: MTI

Újabb videóval jelentkezett a Demokratikus Koalíció elnöke, aki most Kövér László parlamenti terrorjáról, és az által kiosztott büntetésekről beszélt.

Gyurcsány Ferenc a videóban elmondta, hogy mennyi büntetést osztott eddig ki a “házmester”, azaz Kövér László:

Eszerint már 100 millió forintnál tart, melynek csupán 0,5 százaléka, tehát 500 ezer forint érintette a kormánypárti képviselőket.

Az ellenzéki párt elnöke szerint, ezzel az a baj, hogy “ül a parlamentben egy fickó, aki saját maga eldöntheti, hogy kit büntet meg és miért, miközben ő azt mondja, hogy a vele szemben ülő képviselők primitívek”.

Gyurcsány azonban kihangsúlyozza, hogy mikor Kövér elveszi a szót egy képviselőtől, akkor azzal egyúttal azoktól a választópolgároktól is elveszi a szót, akik nem értenek egyet a jelenlegi kormánnyal.

“Kövér valójában nem Vadai Ágitól, Tordaitól, Jakab Pétertől, Hadházytól veszi el a szót, hanem Önöktől, Tőletek! Azoktól, akik azt szeretnék, hogy a hangjuk, ott legyen a magyar országgyűlésben.” – teszi hozzá a DK elnöke.

A videó, melyben Gyurcsány azt is részletezi, mi mindenre lenne elég ez a 100 millió forint a kormánypárti képviselőknek, itt megtekinthető:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!