Ezrek mehetnek holnap az utcára – nem akarnak a magyarok Kína gyarmata lenni

Fotó: Ladjánszki Máté / Népszava

A holnapi Fudan elleni tüntetés lesz az első, az enyhítések bejelentése utáni nagy tömegrendezvény, amely a Fidesz politikája ellen szerveződik. Minden eddigi várakozást meghaladó tömeg várható, itt vannak a részletek!

A holnapi “Tüntetés a Diákvárosért, a Fidesz ellen!” címmel meghirdetett tüntetésre a facebookon 17 ezer érdeklődő mellet

ötezren  jelezték a részvételüket, de tízezres tömeg várható!

A rendezvényt holnap 16 órára hiredették meg az Andrássy út – Kodáy körönd és Hősök tere kisföldalatti megálló közötti szakaszára. Bár a jelenlegi járványügyi szabályozások megnehezítik az ekkora tömeget mozgató rendezvényeket, ám a rendezők megtalálták a megoldást! Jelenleg ötszáz ember alatt lehet szabadon tüntetést tartani, ha viszont a létszám meghaladja az ötszáz főt, akkor kötelező a védettségi igazolás.

Jámbor Andrásék eredeti terve ezért az volt, hogy külön ötszáz fős demonstrációkat jelentenek be egymás mellé, majd a különböző csoportok egymás után indulnak el az Andrássy úton át a Kossuth tér felé. Ezen nem is változtattak, csak annyit, hogy mivel a védettségi igazolvánnyal rendelkezők tetszőleges számban gyülekezhetnek, és az ellenőrzés időt vesz majd igénybe,

már szombat délután három órától lehet gyülekezni!

A tervek szerint a felvonulás négy órakor indul a Parlamenthez, ahol – Jámbor Andráson kívül – Karácsony Gergely főpolgármester és előválasztási miniszterelnök-jelölt, Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester, valamint Gede Márton és Őze Sándor civil aktivista szólal fel.

Közben Szabó Tímea oldaláról folyamatosanosztják az emberek azt a MÉM-et, mely a CÖF telefonszámát nyomozza, mert szeretnék elkérni tőlük a “Nem leszünk gyarmat” feliratú molinót.

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!