Orbán és Szijjártó igénytelenségét gyalázza a legnagyobb fideszes kultúrharcos!

„Idétlen” és „primitív” – ilyen jelzőkkel esett neki a Fidesz-kormánynak Orbán egyik legádázabb kultúrharcosa. Szakács Árpád az Erdély.ma portálon arról ír, milyen igénytelenségről árulkodnak Orbán Viktor és Szijjártó Péter megnyilvánulásai.

Elképesztő támadást indított a kormány vezető politikusai ellen Szakács Árpád. A jobboldal egyik legnagyobb kultúrharcosa arról ír, milyen üzenetértéke van a politikai gesztusoknak. Már az ismeredek, ahogy mindezt felvezeti: „Ha a társadalom tagjai csalók, tolvajok, egymást átverő, csak a saját egyéni boldogulásukat néző érdekemberek, akkor pontosan ilyen ennek a társadalomnak az elitje is. Hiszen mi termelődhet ki egy ilyen masszából?” Majd hozzáteszi:

„A galádság természetessé vált, mint egy jó szippantás a friss levegőből. Mára pedig ez működteti a rendszert.”

Ezt követően kezdi el gyalázni Szakács a Fidesz-kormány igénytelenségét annak kapcsán, hogy Fekete Pétert tették meg kultúráért felelős államtitkárnak: „Van annak üzenetértéke, hogy jelenleg a magyar lét, a magyar jövő legfontosabb bástyájába, a kultúra megszervezésének komplex, sok területet összefogó menedzselési feladataira egy cirkuszigazgatót neveznek ki”. Majd rögtön

belerúg Szijjártó Péterbe, aki „Kis Grofóval szórakozik és még hivalkodik is vele” és „az egyik legprimitívebb rapsztárral, Majkával egyezteti ügyeit.”

Szakács a fideszesek ostorozását a győri polgármester folytatja. Szerinte „annak is van üzenetértéke, hogy Borkai Zsolték Fekete Pákóra orgiáztak az Adrián.”

Majd ezek után jön az írás legdurvább része:

a fideszes kultúrharcos Orbán Viktornak is nekiesik!

Szó szerint ezt írja: „És az is sokat mond, hogy a miniszterelnök Fásy Ádám mulatóskirállyal levelezik. Természetesen mi is további jó egészséget kívánunk nemzetünk hang nélküli dalnokának, de vajon kormányfői hatáskör-e – még akkor is ha ezt hallgatja az autójában – egy olyan személynek hajbókolni, akinek az életműve fekete lyuk a magyar égbolton?”

És Orbán igazi gyalázása még csak ezután következik, mivel

Szakács egyszerűen idétlennek nevezi Orbán politikai módszerét!

Ugyanis szó szerint ezt írja: „És az is annyira, de annyira idétlen, ahogy a kormányfő a fiatalokat a végtelenül buta Fluor Tomi-féle Wellhelloval próbálja megnyerni.”

A jobboldali kultúrharcos ezután ellenpéldaként azt hozza fel, hogy az ő generációja „még P. Mobilt hallgatott, Csurka István és Molnár Tamás filozófus gondolatain szocializálódott”. De ennek szerinte már vége. „Ma már néhány huszadrangú politikus kihirdeti mindenkinek a véleményét, amit a szellemileg kiüresedett, közhelyeket harsogó megmondóemberek papagáj módjára szajkóznak.”

Hogy milyen következménye lehet mindennek, egyelőre még megtippelni sem lehet. Mindenesetre kíváncsian várjuk, mit reagál Orbán Viktor és Szijjártó Péter…

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!